CONCEPT. CASA PASIVĂ
Primul cartier de case pasive din Iasi

Ce înseamnă o casă pasivă?

Casa pasivă este rezultatul unei noi tehnici inovatoare în construcții care se caracterizează prin:

  • consum redus de energie (cu 75-90% mai puțin decât o casă convențională);
  • temperaturi interioare constante și uniforme, fără suprafețe reci și fără fluctuații de temperaturi;
  • calitatea ridicată a aerului din interiorul casei;
  • cheltuieli mici de întreținere pe întreaga durată de existență a construcției.

Astfel, Casa Pasivă este o construcție modernă, eficientă energetic, confortabilă, rentabilă și ecologică. Este o casă perfect etanșă, cu transfer termic aproape zero, care realizează un confort termic superior cu un consum mic de energie.


Despre noi


Calitatea ne definește. Calitatea caselor construite este rezultanta totalității performanțelor de comportare a acestora în exploatare, în scopul satisfacerii, pe întreaga durată de existență, a așteptarilor clienților noștri și a comunității create de noi.

Exigentele noastre în realizarea Cartierului Austriac privesc calitatea materialelor folosite, a instalațiilor și echipamentelor tehnologice de producție, inspirate din modele rezidențiale realizate în Austria.

180 de case proiectate și construite după un design unic, care înglobează cele mai noi tehnologii digitale. Astfel, te vei bucura zilnic de avantajele conceptului de Smart Home pentru încalzirea, iluminarea și administrarea locuinței.
Spațiul comun al cartierului nostru
Zonă de agrement


Loc de joacă amenajat pe o suprafață generoasă special pentru copilul tău și nevoile familiei tale. Parc dendrologic amenajat pe o suprafață de aproximativ 2 hectare cu diverse specii de arbori, care constituie un loc ideal de plimbare, jogging, ciclism și alte activități recreative în natură.

Grădiniță pentru copilul tău


Cartierul nostru include și un spațiu special destinat copilului tău pentru a crește în siguranță și a obține o educație modernă.

Sport indoor


Complexul este prevăzut și cu o sală de fitness pentru iubitorii de sport, spațiu care va fi dotat și cu o saună.

Siguranță în cartier


Pentru protecția ta, a familiei și a bunurilor tale vom supraveghea video căile de acces automatizate ale cartierului, care va fi complet împrejmuit.

Socializarea în comunitate


Te poți întâlnii cu prietenii tăi la cafeneaua sau berăria în stil austriac din incinta complexului rezidențial.

Spălătorie auto & Stație de încărcare


Complexul nostru rezidențial își propune să utilizeze cele mai noi și inovative soluții tehnologice prietenoase cu mediul înconjurător. De aceea proprietarii caselor vor beneficia de stație de încărcare pentru autovehiculele electrice. Cartierul va dispune și de o spălătorie auto self-wash.

SMART HOUSE


Puteți beneficia de setarea prin internet a temperaturii interioare a locuinței, de securizarea intrărilor, de supraveghere video și multe altele.